Schrammek

Green Peel

De kracht van natuurlijke schoonheid.
De natuurlijke, originele Green Peel kruidenpeeling is al meer dan 60 jaar een wereldwijd succes. Dermatologisch-ontwikkelde behandelingsmethoden om succesvol huidproblemen op te lossen.
De basis voor deze natuurlijke peeling is een mengsel van geselecteerde kruiden die enzymen, vitamines en mineralen bevatten die op de huid inwerken. Afhankelijk van de huidconditie en de persoonlijke doelstelling van de klant kunnen er verschillende doseringen van het kruidenmengsel op maat worden gemaakt en toegepast.


Green Peel Fresh Up: De snelle mooimaker

Bij deze methode wordt de huid gestimuleerd en verfrist met natuurlijke kruiden. De bloedcirculatie wordt gestimuleerd, poriƫn openen en de huid is nu in staat om de ingrediƫnten van de volgende huiverzorging optimaal te absorberen. De huidskleur ziet er klaarder en frisser uit. Green Peel Fresh Up vitaliseert de cellen en jouw huid straalt met een nieuwe frisheid. Dat is de reden waarom deze behandeling de ideale oplossing is voor de vermoeide huid, een huid met gebrek aan frisheid en dient als een effectieve bescherming tegen de veroudering en elasticiteitsverlies- zelfs als de huid nog geen tekenen van veroudering vertoont.


Green Peel Energy: Vitaliteits- en regeneratiekick

Deze behandeling met natuurlijke kruiden voorziet de huid zichtbaar van energie. Het stimuleert de bloedcirculatie en het metabolisme wat leidt tot een natuurlijke verbetering van de huidtextuur. Green Peel Energy voorziet jouw huid van de natuurlijke energie die ze nodig heeft om de cellen te vernieuwen. Het helpt om leeftijd gerelateerde huidaandoeningen te verminderen alsook onzuiverheden, littekens en pigmentstoringen te verminderen. De behandeling verbetert zichtbaar de huidtint en harmoniseert de huidoppervlakte. Het werkt ideaal in een intensieve behandelingskuur meerdere keren per jaar.De originele Green Peel kruidenpeeling behandeling wordt exclusief aangeboden door gecertificeerde schoonheidsspecialisten.