Over mij

Als schoonheidsspecialist ben ik sinds 1986 werkzaam in Mierlo. De praktijk bevindt zich op de begane grond en is rolstoeltoegankelijk, ook is er ruimschoots gratis parkeergelegenheid.

Het vergaren van kennis vind ik zeer belangrijk, daarom volg ik met grote regelmaat cursussen en workshops om alle ontwikkelingen bij te houden op mijn vakgebied. Ik ben in het bezit van het diploma allround schoonheidsspecialiste.

Persoonlijke verzorging is geen luxe maar noodzaak. Diverse invloeden van buitenaf laten hun sporen na op de huid. Ook stress speelt hierbij een grote rol. Daarom is het aan te bevelen regelmatig een bezoek te brengen aan de schoonheidsspecialist.

Met de gerenommeerde merken Phyris en DR. R.A. Eckstein zorg ik ervoor dat uw huid in optimale conditie gebracht wordt en dat ook zo te houden door een passende thuisverzorging.

Voorafgaand aan een behandeling maak ik een huidanalyse, waarna een persoonlijk behandelplan wordt opgesteld. Het mag duidelijk zijn dat wanneer salon en thuisbehandeling op elkaar zijn afgestemd u het beste resultaat krijgt.

Gun uzelf een moment van rust, ontspanning en weldaad.

Persoonlijke aandacht is bij mij een heel belangrijk punt.